Hösten 2024

21/9 GBG, Jacýz FÅTAL

17/10 Borås, Åhaga

18/10 Eskilstuna, Lokomotivet

19/10 Nyköping, Culturum

20/10 Norrköping, Flygeln

1/11 Sundsvall, Tonhallen

2/11 Östersund, Storsjöteatern FÅTAL

3/11 Falun, Tio14

7/11 Malmö, Slagthuset

8/11 Varberg, Arena Varberg

9/11 Kristianstad, Kulturkvarteret SLUTSÅLT

10/11 Stockholm, Rival

14/11 Halmstad, Teater

15/11 Uddevalla, Östraboteatern

TINA – THE SHOW - LaGaylia Frazier

 

Den ultimata hyllningen till Tina Turner


I hyllningsföreställningen Tina – The Show, bjuder sångerskan och artisten LaGaylia Frazier in till en energifylld och stämningsfull hyllning till legenden och ikonen Tina Turner. 


Showen bjuder på alla hitsen från Tinas drygt 60-åriga karriär blandat med LaGaylias personlig favoriter. På ett personligt sätt bjuds publiken på en resa som skapar en känsla av att vara mitt uppe i en av Tinas legendariska konserter. Med sig på scenen har hon ett live band av allra högsta klass, lett av kapellmästare Magnus Höglund. Förutom musiker av den yttersta eliten i Sverige så ser vi också de rutinerade artisterna/dansarna Jennifer Jaarnek och Adriana Pupavac.


Att göra en legend som Tina Turner rättvisa,  kräver en artist och sångerska i absoluta världsklass. LaGaylia besitter inte bara en av Sveriges bästa röster utan har också en livshistoria som på många sätt har parallella drag med Tina. När idén om en hyllningsshow föddes, fanns det bara ett alternativ för att gå vidare. Det finns ingen annan i Sverige som kan axla den rollen på det sättet vi såg framför oss säger Martin Johansson – En av showens producenter.


Tina – The Show är ett samarbete mellan MT Live och Gala Entertainment. Samma team som står bakom succéproduktionerna

Thank you for the music samt Queens.


Missa inte chansen att uppleva den mest autentiska och musikaliska hyllningsshowen till Tina Turner. Gör dig redo för en oförglömlig kväll fylld med musik, dans och en hyllning till en sann legend! Tina the show besöker 5 städer våren 2024 och ytterligare ett 20 tal städer under hösten 2024. Höstens turnéplan kommer inom kort.

WE BELIEVE IN EVENTS

AND CONCERTS

MT Live AB är ett event bolag med inriktning på live musik och turnéproduktion.  Vi arbetar med turnéer och shower runt om i hela Sverige.


Vi är en helhetslösning för våra uppdragsgivare, vi ordnar allt inom ljud, ljus, tekniker, arenabokning, planering, turnéledare, marknadsföring, pr, biljetthantering mm. Vi använder oss av professionella samarbetspartners med stor erfarenhet i branschen.


Den största delen i verksamheten är egna produktioner men vi jobbar också på konsultbasis för andra aktörer inom nöjesindustrin.